meld je aan!

Begin met het online bereiken van gasten


VERNIEUWEND

The PIQ is een nieuw social media platform met als doel het verbinden van foodies met vrienden en restaurants.

The PIQ is gecreëerd en ontwikkeld door horeca-professionals om de offline restaurantbeleving naar een mobiel platform te transformeren.

Door gebruik te maken van innovatieve mobiele opties biedt The PIQ een breed scala aan mogelijkheden de naam van uw restaurant via social media te verspreiden.


KIJKJE IN DE KEUKEN

The PIQ biedt chef-koks een uniek platform waar zij hun laatste creaties, nieuwe ingrediënten of hun team in de spotlight kunnen zetten en de foodies letterlijk een kijkje in de keuken kunnen geven.

Als de chef-kok een bericht of een recept plaatst kunnen restaurantliefhebbers via de reageerfunctie makkelijk en snel reageren, zodat er een persoonlijk contact kan ontstaan tussen de chef-kok en gasten. 

WEES RELEVANT

Door content te variëren en aan te passen aan specifieke doelgroepen bereik je op elk moment van de dag potentiële gasten met hun eigen wensen.

 

 

weet wie er in je restaurant zit

Als restaurateur wil je weten wie er in je restaurant zit. Je wilt inzicht in de wensen van je gasten en weten wat zij belangrijk vinden. Op die manier kun je die gast de beste en op maat gemaakte service bieden.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij vertellen u graag wat The PIQ voor uw restaurant kan betekenen!


Wat bieden wij nog meer?

tool.1

Dienstverlenend

Wij werken samen met diverse reserveringssystemen. Waarschijnlijk kunnen wij een reservering eenvoudig in uw bestaande systeem plaatsen.

Cross

Crossmediaal

Vanuit The PIQ app kun je direct je bericht plaatsen op Facebook en Instagram. Vanaf nu is er één plek voor het versturen van jouw culinaire content.

MObiel

Mobiel bereiken

Gebruikers kijken gemiddeld 150 x per dag op hun telefoon. Met een bevolking waarvan 86% een smartphone heeft en 90% van deze tijd aan apps besteedt. Met The PIQ app ben je als restaurant mobiel zeer goed zichtbaar.

vrienden van

Zichtbaar

De grootste influencers van jouw gasten zijn hun vrienden. Als jouw gasten een review delen, dan zien hun vrienden dat, en zullen die eerder geneigd zijn ook naar jouw restaurant te komen.

WIe

Wie is je gast

Weet wie je gast is. Alle gebruikers moeten een persoonlijk account aanmaken om The PIQ te kunnen gebruiken. Hierdoor weet jij wie er in je restaurant zit.

 

Top of mind

Marketing in één minuut per dag

Als je werkzaam bent in de horeca heb je vaak weinig tijd voor marketing en promotie. Met The PIQ app kun je gemakkelijk marketing en promotie doen in één minuut per dag.

Download de app

en start met het mobiel bereiken van gasten


Blijf op de hoogte

 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste trends, hotspots en evenementen.

Contact

NIeuwegracht 98
3512 LX Utrecht

+31(0)85-047 96 26