Bestellen via smartphone bij Fuiks eten en drinken

Fuiks eten en drinken in Capelle aan den IJssel introduceert een nieuwe manier van bestellen op het terras. Gasten kunnen met hun smartphone hun bestelling doorgeven. De app is gratis en stuurt de bestelling direct door naar de keuken of de bar.

Fuiks eten en drinken biedt gasten de mogelijkheid om te bestellen via hun eigen smartphone met de app MynOber. De bestelling wordt meteen doorgegeven aan de bar of de keuken. ‘Zo heeft de bediening meer tijd om een goede gastheer- of vrouw te zijn’, zegt eigenaar Marinus Bothof.

‘Lege glazen en net te lang moeten wachten op de bediening zijn niet alleen voor de gasten vervelend, ook voor de medewerkers. Op drukke dagen blijkt het soms lastig te zijn elke gast de aandacht te geven die hij of zij verdient. Door zelf te bestellen krijgt de bar of keuken direct de bestelling door. Zo zit de gast niet met een leeg glas en heeft de bediening tijd om bijvoorbeeld spijssuggesties te geven bij een van onze wijnen of bieren, uitleg te geven over een gerecht of gewoon voor een gezellig praatje.’